Kwaliteit en vakkennis aan de juiste prijs

Al 50 jaar krijgen we het vertrouwen van onze klanten om hun auto’s te leveren, onderhouden en waar nodig, herstellen. Dat vertrouwen behandelen we met heel veel trots en we doen er alles aan om ieder van onze klanten en hun wagens van A tot Z te servicen. Of het nu gaat om verkoop, onderhoud, herstelling, bandenwissels of takelen, we staan er telkens met onze rugzak aan expertise en een glimlach. 

Takeldienst

Een ongeval of pech met uw wagen? Dat is waarschijnlijk een van de meest stresserende situaties die je kan meemaken, waardoor we zo veel mogelijk willen ontzorgen.

read more
Verkoop

Jonge tweedehandswagens van Volkswagen en Audi zijn onze specialiteit. Neem dus zeker een kijkje in ons aanbod!

read more
Onderhoud

Een goed onderhoud is essentieel om de veiligheid, rijdbaarheid en levensduur van je wagen te garanderen.

read more
Herstelling

Is je auto kapot of schort er iets aan? Onze apparatuur en vakkennis laat ons toe om alle merken uit te lezen en een diagnose te stellen.

read more
Bandenwissel

Banden zijn geweldig belangrijke onderdelen van jouw auto, want het zijn de benen van een voertuig. Zonder zou je niet bewegen en met slechte banden ben je een regelrecht gevaar op de weg.

read more

Een betrouwbare partner

Spuitwerk, ruiten, trekhaken, schadebestek & expertise, autokeuring, aircoservice… Als het met auto’s te maken heeft, dan doen wij het!

Winterbanden

Een nat wegdek, een pak bladeren tussen de weg en de auto en sneeuw. Herkenbaar? Zo is het bijna elke winter en bij de minste neerslag in combinatie met een slecht zicht, staat half België al vast in de file. Daarom is het uitermate belangrijk dat je banden in optimale conditie verkeren om de weersomstandigheden te trotseren. Winterbanden zijn nodig om kortere remafstanden te verkrijgen en ook in sneeuw te kunnen rijden.

Antigel / antivries

Van zodra het in België koud wordt, sneuvelen vaak ook de eerste auto’s. Waarom? Vloeistoffen in de wagen bevriezen en maken de leidingen kapot. Daarom is antivries (of antigel) nodig om het vriespunt van die vloeistoffen te verlagen. Het zorgt ervoor dat de vloeistoffen niet bevriezen en dat de wagen optimaal blijft draaien.

Batterij

Niks zo vervelend als ‘s morgens in volle snelheid voor je werk in de auto willen stappen en te merken dat de batterij van de wagen volledig plat is. De batterij houd je gezond door de motor voor te verwarmen en geen korte afstanden te rijden. Houd hier zeker rekening mee bij koude temperaturen, zoals dat vaak in de winter het geval is!