Wij zorgen dat jij je geen zorgen moet maken!


Is je auto kapot of schort er iets aan? Onze apparatuur en vakkennis laat ons toe om alle merken uit te lezen en een diagnose te stellen. Dat maakt dat je bij ons met al jouw problemen in het kader van herstelling of reparatie terecht kan!

Als de carrosserie of het koetswerk moeten hersteld worden, dan hebben wij een ervaren carrossier in dienst die al zijn hele carrière (30 jaar) bij ons in dienst is. Daarnaast doen we ook ons eigen spuitwerk, waardoor er niets uitbesteed moet worden. Vaak zijn dit soort herstellingen puur cosmetisch, omdat de schade geen invloed heeft op de prestatie van de auto.

Zijn er onderdelen van de wagen kapot?
Dan moet er eerst een diagnose gesteld worden, want dit heeft een directe invloed op de prestaties van je wagen. Denk maar aan herstellingen van het motorblok, de distributieriem of de remblokken. Als die onderdelen niet naar behoren functioneren, dan zal je wagen ook niet (of niet goed) rijden. Het is erg belangrijk dat deze herstellingen correct en snel gebeuren, want, indien niet, breng je jezelf en anderen in gevaar. Laat het dus altijd over aan een professional om diagnose te stellen en de juiste herstellingen uit te voeren aan je wagen.