DE VEILIGHEID, RIJDBAARHEID EN LEVENSDUUR VAN JE WAGEN

Een goed onderhoud is essentieel om de veiligheid, rijdbaarheid en levensduur van je wagen te garanderen. Het is daarom vastgelegd om de hoeveel kilometer er een onderhoud moet gebeuren aan je wagen. Gewoonlijk moet je om de 15.000 km (of één keer per jaar) een klein onderhoud laten uitvoeren en om de 30.000 km een grote beurt plannen. Dat moet hoegenaamd niet bij de garage waar je je auto kocht, want volgens de wet heb je een vrije keuze in waar dat onderhoud uitgevoerd wordt. Erg belangrijk, want je kan er vaak heel wat door besparen.

Tijdens een onderhoudsbeurt worden zowel de onderdelen als de vloeistoffen nagekeken, enerzijds op gebreken, maar tegelijk worden er (preventief) onderdelen of vloeistoffen vervangen. Buiten de voordehandliggende zaken, behoort airco ook tot het onderhoud.

Daarnaast zijn we er ook trots op dat we onderhoud kunnen uitvoeren voor alle verschillende merken, dus we beperken ons in dit geval niet tot onze merken, Audi en Volkswagen, maar doen ook vaak onderhoud voor veel andere merken, zoals Mercedes, BMW, Porsche, Kia, Suzuki, Hyundai, Honda, Citroën, Renault en Peugeot. De lijst is lang niet volledig, maar deze merken komen we het vaakst tegen.
We krijgen ook vaak de vraag of we auto’s een kort onderhoud willen geven vlak voor de koude van de winter of voor een lange autoreis, zodat je met een zeker hart in de auto kan kruipen. Die zorg begrijpen we en daar willen we ook absoluut onze rol in spelen.

Wij zorgen dat jij je geen zorgen moet maken!