EEN ONGEVAL OF PECH MET UW WAGEN?

Dat is waarschijnlijk een van de meest stresserende situaties die je kan meemaken, waardoor we zo veel mogelijk willen ontzorgen. Daarom kan je ons best zo snel mogelijk bellen als je nood hebt aan een takeldienst en wij zorgen voor de rest.

We komen richting u en uw wagen, kunnen kleine herstellingen aanbrengen als dat mogelijk is, maar kunnen uw wagen in het slechtste geval takelen en u kan uiteraard ook meerijden.

Bel onze depannage dienst voor de Kempen.

Takeldienst

Wij komen u helpen. Ons servicegebied: Wortel – Merksplas – Hoogstraten – Minderhout – Meer – Meerle – Meersel Dreef – Zondereigen – Rijkevorsel – Achtel – Baarle-Hertog – Loenhout
Takeldienst Wortel Depannage
JE BATTERIJ IN TOPCONDITIE
Laat je motor altijd goed opwarmen! Je ziet dat hij genoeg opgewarmd is, als het lampje dat je hierboven ziet, niet meer brandt. Op die manier zorg je ervoor dat je batterij altijd in topconditie blijft en je bij koude winterdagen geen gebruik moet maken van onze takeldienst.
BANDENSPANNING
Om te zorgen dat je niet snel een platte band hebt, kan je voor of na het tanken bij de meeste tankstations de bandenspanning meten. Preventie is belangrijk, want een leegloper kan jou, je passagiers en andere weggebruikers in gevaarlijke situaties brengen.
ONDERHOUD
Een regelmatig onderhoud van je wagen is uitermate belangrijk, want ook hier is preventie erg belangrijk. Als we een probleem snel kunnen opsporen, kunnen we het ook snel oplossen en zorgen dat je veilig bent in het verkeer.